GEKOM mezi MANTINELY 2021

VÝSLEDKY vánočního hokejového turnaje smíšených družstev VG


Ve středu 22. 12. 2021 v Incheba areně na Výstavišti v Holešovicích proběhl 6. ročník školního vánočního turnaje v  edním hokeji. Soutěže se zúčastnilo 10 týmů, nejvíce v celé historii turnaje. Vyhrál tým septimy - Eddieho buňka, který dokázal přerušit dloholetou nadvládu pedagogů a sesadil je z hokejového trůnu.

Všem hokejistům a divákům děkujeme za vytvoření příjemné atmosféry a přejeme krásné Vánoce a mnoho nejen hokejových úspěchů v novém roce.

Kompletní výsledky jsou k nalezení na odkaze.

 

Do čtvrtka 16. 12. 2021 se přihlašujte u pana prof. Švejnohy.

Turnaj proběhne tradičně ve středu 22. 12. před začátkem vánočních prázdnin v Incheba areně (Malé sportovní hale) na Výstavišti. Sraz hokejistů je v 9:00, všichni hokejisté budou hrát povinně v helmě, účelu postačí lyžařská helma. Diváci mohou přijít až na 9:30 a mohou si s sebou vzit i brusle a využít střed hřiště k „veřejnému“ bruslení. V hale se pokusíme zajistit provoz půjčovny bruslí, aby bylo možné si za poplatek vypůjčit brusle, hokejku je nutno si pořídit jinde. Dobře se oblékněte, v hale je zima, občerstvení přímo v hale je také v řešení. Všechny informace ohledně přihlašování a pravidel jsou k nalezení na letáku.

Celá akce je více společenského než sportovního charakteru, tudíž neváhejte se přihlašovat. Hvězdami zářící profesorský tým opět nastoupí.


info leták GEKOM mezi MANTINELY 21