GEKOM mezi MANTINELY 2022

vánoční hokejový turnaj smíšených družstev VG


Ve čtvrtek 22. 12. 2022 v Incheba areně v Holešovicích proběhne 7. ročník školního vánočního turnaje v ledním hokeji. V období 1. - 16. 12. je možné přihlašovat družstva u p. prof. Švejnohy. Pozor! Turnaj má omezenou kapacitu, podání přihlášky příliš neodkládejte. V rámci turnaje bude vyhrazen na kluzišti prostor pro žáky, kteří si chtějí pouze zabruslit. Celou akci financuje Rada rodičů.

Sraz hokejistů je v 8:30, všichni hokejisté budou hrát povinně v helmě, účelu postačí lyžařská helma. Diváci mohou přijít až na 9:00 a mohou si s sebou vzit i brusle a využít střed hřiště k „veřejnému“ bruslení. V hale je zajištěn provoz půjčovny bruslí, aby bylo možné si za poplatek vypůjčit brusle, hokejku je nutno si pořídit jinde. Dobře se oblékněte, v hale je zima, občerstvení je zajištěno formou bufetu u ledové plochy.

Rozlosování a herní systém je k nalezení zde.​ Pozor! Ve středu 21. 12. v 15:30 proběhly změny.

Protože se 1.A z turnaje nakonec odlhlásila, hvězdami zářící profesorský tým nastoupí do turnaje od samotného počátku. Zbyde-li čas, nálada a chuť, o plánovaný SUPERPOHÁR nepřijdete, více v rozlosování.


leták_GEKOM mezi MANTINELY 22_23

 


Turnaj v minulém šk. r. 2021/2022


Ve středu 22. 12. 2021 v Incheba areně na Výstavišti v Holešovicích proběhl 6. ročník školního vánočního turnaje v  ledním hokeji. Soutěže se zúčastnilo 10 týmů, nejvíce v celé historii turnaje. Vyhrál tým septimy - Eddieho buňka, který dokázal přerušit dlouholetou nadvládu pedagogů a sesadil je z hokejového trůnu.

Všem hokejistům a divákům děkujeme za vytvoření příjemné atmosféry.

Kompletní výsledky jsou k nalezení na odkaze.